ARENA CHPL

Toalet kabine ARENA su izrađene od kompaktnog visokopresovanog laminata (CHPL ploče) debljine 14mm i aluminijumskih profila, standardne visine 2230mm od poda do vrha kabine. Odlikuje ih elegancija, postojanost i minimalno vidljiv okov, a predstavljaju idealno rešenje za opremanje toaleta u tržnim centrima, poslovnim prostorima, hotelima, zdravstvenim ustanovama, sportskim i spa centrima, aerodromima.

Tehničke karakteristike toalet kabina ARENA CHPL:

Paneli i vrata sa završnim visokootpornim slojem kompakt laminata, fino obrađenim ivicama i zaobljenim uglovima obezbeđuju dugotrajnost i bezbednost prilikom korišćenja. Vrata toalet kabina su opremljena sa po 3 podesive povratne šarke od eloksiranog aluminijuma sa uloškom od tvrde plastike koji sprečava trenje, čeličnim amortizerima udara i dihtung gumom radi smanjenja buke pri zatvaranju vrata i ugradnom okruglom bravom od nerđajućeg čelika AISI 316 sa indikatorom zauzetosti i uređajem za otvaranje u slučaju nužde. Sav okov je posebnom metodom ugrađen u jezgro kompakt ploča tako da čini ravnu površinu bez izbočina, pogodnu za brzo i jednostavno čišćenje. Na vratima toalet kabina, opciono može biti ugrađen LED indikator zauzetosti.

Profili i stope za fiksiranje su izrađeni od eloksiranog aluminijuma legura 6060-T5. Kompletna kompozicija je stabilizovana u gornjoj zoni putem držača panela i horizontalnog profila od aluminijuma okruglog preseka (lanac). Toalet kabine su podignute od poda putem stopa standardne visine 80mm (na zahtev, može biti 230mm) čime se postiže efikasnije čišćenje toaleta. Stope su podesive po visini radi finog nivelisanja i uvučene su u odnosu na frontalnu ravan, osim u slučaju specifičnih tehničkih potreba. Mogućnost pripreme podeonih panela za montažu prateće galanterije. Kabine se isporučuju u prefabrikovanom stanju, potpuno spremne za efikasnu montažu na licu mesta. Montira se suvim postupkom, na gotovo obrađene podloge.

Završna obrada toalet kabina ARENA CHPL 

Toalet kabine su dostupne u osam standardnih boja (žuta, crvena, mint zelena, plava, crna, bela, svetlo siva, tamno siva) ili drugim bojama i kombinacijama boja prema zahtevu, uz proveru dostupnosti pre poručivanja.

Profili I okov od aluminijuma se standardno isporučuju u silver eloksiranoj obradi. Opciono, mogu biti u poliranoj obradi, titanijum eloksiranoj ili bojeno u neku od RAL epoksidnih boja