GALLERIA BABY

Toalet kabine za decu su dostupne I u modelu GALLERIA BABY sa istim karakteristikama pregrada iz ove serije. Kabine su izrađene od od kompaktnog visokopresovanog laminata (CHPL ploče) debljine 14mm I aluminijumskih profila I isporučuju se u standardnoj visini 2100mm. 

 

Tehničke karakteristike toalet kabina za decu GALLERIA BABY

Paneli I vrata sa završnim visokootpornim slojem kompakt laminata, fino obrađenim ivicama I zaobljenim uglovima obezbeđuju dugotrajnost I bezbednost prilikom korišćenja. Vrata toalet kabina su opremljena sa po 2 podesive povratne šarke od eloksiranog aluminijuma sa uloškom od tvrde plastike koji sprečava trenje, čelicnim amortizerima udara I dihtung gumom. Vrata su atraktivno oblikovana I isporučuju se bez brava. Umesto brava su izvedeni prorezi za lak I siguran pristup, a posebno pripremljen zazor na vratima služi kao zaštita od povrede prstiju. Sav okov je posebnom metodom ugrađen u jezgro kompakt ploča tako da čini ravnu površinu bez izbočina, pogodnu za brzo I jednostavno čišćenje. Opciono, vrata kabina mogu biti dekorisana graviranim motivima I posebnom šarkom celom visinom vrata, kako bi se sprečila povreda prstiju I sa druge strane vrata.

Vertikalni profili I stope su izrađeni od eloksiranog aluminijuma legura 6060-T5. Toalet kabine su podignute od poda putem stopa standardne visine 200mm čime se postiže efikasnije čišćenje toaleta. Stope su podesive po visini radi finog nivelisanja I pokrivene su cilindričnom maskom od čvrste plastike u silver boji. Mogućnost pripreme podeonih panela za montažu prateće galanterije. Kabine se isporučuju u prefabrikovanom stanju, potpuno spremne za efikasnu montažu na licu mesta. Montira se suvim postupkom, na gotovo obradjene podloge.

Završna obrada toalet kabina za decu GALLERIA BABY

Toalet kabine su dostupne u osam standardnih boja (žuta, crvena, mint zelena, plava, crna, bela, svetlo siva, tamno siva) ili drugim bojama i kombinacijama boja prema zahtevu, uz proveru dostupnosti pre poručivanja.

Profili I okov od aluminijuma se standardno isporučuju u silver eloksiranoj obradi.