GALLERIA CHPL

Sanitarne pregrade GALLERIA CHPL su izrađene od kompaktnog visokopresovanog laminata (CHPL ploče) debljine 14mm I aluminijumskih profila, standardne visine 2100mm od poda do vrha pregrade. Masivan I izdržljiv model koji lako nalazi primenu na svim visokofrekventnim mestima od autobuskih I metro stanica putem proizvodnih pogona do vrtića I škola.

Tehničke karakteristike sanitarnih pregrada GALLERIA CHPL

Paneli I vrata sa završnim visokootpornim slojem kompakt laminata, fino obrađenim ivicama I zaobljenim uglovima obezbeđuju dugotrajnost I bezbednost prilikom korišćenja. Vrata sanitarnih pregrada su opremljena sa po 3 podesive povratne šarke od eloksiranog aluminijuma sa uloškom od tvrde plastike koji sprečava trenje, čelicnim amortizerima udara I dihtung gumom radi smanjenja buke pri zatvaranju vrata i ugradnom okruglom bravom od nerđajućeg čelika AISI 316 sa indikatorom zauzetosti I uređajem za otvaranje u slučaju nužde. Sav okov je posebnom metodom ugrađen u jezgro kompakt ploča tako da čini ravnu površinu bez izbočina, pogodnu za brzo I jednostavno čišćenje. Opciono, sanitarne pregrade mogu biti opremljene LED indikatorom zauzetosti I sigurnosnim profilom za zaštitu prstiju.

 

Vertikalni profili sa kućištem protiv kradje i stopama na dnu su izrađeni od eloksiranog aluminijuma legura 6060-T5. Kompletna kompozicija je stabilizovana u gornjoj zoni putem zaobljenog horizontalnog profila od aluminijuma (lanac). Sanitarne pregrade su podignute od poda putem stopa standardne visine 200mm čime se postiže efikasnije čišćenje toaleta. Stope su podesive po visini radi finog nivelisanja I pokrivene su cilindricnom maskom od čvrste plastike u silver boji. Mogućnost pripreme podeonih panela za montažu prateće galanterije. Kabine se isporučuju u prefabrikovanom stanju, potpuno spremne za efikasnu montažu na licu mesta. Montira se suvim postupkom, na gotovo obradjene podloge.

Završna obrada sanitarnih pregrada GALLERIA CHPL

Sanitarne pregrade su dostupne u osam standardnih boja (žuta, crvena, mint zelena, plava, crna, bela, svetlo siva, tamno siva) ili drugim bojama i kombinacijama boja prema zahtevu, uz proveru dostupnosti pre poručivanja. Profili I okov od aluminijuma se standardno isporučuju u silver eloksiranoj obradi