COLOR GLASS F

Sanitarne pregrade Color Glass F su izrađene od laminiranog sigurnosnog kaljenog stakla 5+5mm u standardnoj visini  2250mm te svojim izgledom stvaraju elegantnu frontalnu površinu uz maksimalno iskorišćenje higijenskih karakteristika stakla I uticaja koje bojeno staklo može imati na prostor. 

 

Tehničke karakteristike sanitarnih pregrada COLOR GLASS F

Odgovarajući stakleni podeoni paneli su pričvršćeni pomoću gornjeg horizontalnog profila okruglog preseka (lanac) I vertikalnih dekorativnih profila oslanjajući se na podesive stope visine 80mm od poda radi efikasnijeg čišćenje toaleta. Vrata sanitarnih pregrada su samozatvarajuća, navođena putem gornjeg pivotalnog mehanizma koji je vertikalnim sigurnosnim profilom povezan rotirajućom stopom u podu. Deo pivot mehanizma je integrisani amortizer udara, uređaj za zaustavljanje vrata na 90° u otvorenom položaju i stoper. Ergonomska brava od eloksiranog aluminijuma sa mehanizmom od nerđajućeg čelika je opremljena indikatorom zauzetosti I uređajem za otvaranje u slučaju nužde. Oba sloja stakla su bojena sa unutrašnje strane u bilo koju RAL boju kako bi se dobio željeni efekat intenzivnih I jasnih boja. Koristimo RAL boje na vodenoj bazi koje ne zagađuju okolinu. Slojevi stakla su laminirani pomoću netoksičnog lepila radi sigurnosti u slučaju loma. Sav okov je dizajniran I proizveden zanatskom metodom u fabrici Soema u Italiji. Mogućnost pripreme podeonih panela posebnim ulošcima ubačenim u staklo za montažu prateće galanterije.  

Sanitarne pregrade se isporučuju u prefabrikovanom stanju, potpuno spremne za efikasnu montažu na licu mesta. Montira se suvim postupkom, na gotovo obradjene podloge. 

Završne obrade sanitarnih pregrada COLOR GLASS F 

Sanitarne pregrade od stakla su dostupne u bilo kojoj RAL boji ili sa grafikom pripremljenom za digitalnu štampu. Dostupne su I u verzijama COLOR GLASS PETRA koju čini kombinacija stakla I porcelana ili samo porcelan I COLOR GLASS IMPERIAL od stakla pune visine do 3000mm.

Profili I okov su izrađeni od visoko otpornog eloksiranog aluminijuma legura 6060-T5 u silver satenskoj završnoj obradi. Opciono, mogu biti u poliranoj obradi, titanijum eloksiranoj ili bojeno u neku od RAL epoksidnih boja.