ESSENZIALE CHPL

Toalet kabine ESSENZIALE su izrađene od kompaktnog visokopresovanog laminata (CHPL ploče) debljine 14mm I aluminijumskih profila, standardne visine 2100mm od poda do vrha kabine. Odlikuje ih postojanost I jednostavnost prilikom montaze. 

 

Tehničke karakteristike toalet kabina ESSENZIALE CHPL 

Paneli I vrata sa završnim visokootpornim slojem kompakt laminata, fino obrađenim ivicama I zaobljenim uglovima obezbeđuju dugotrajnost I bezbednost prilikom korišćenja. Vrata toalet kabina su opremljena sa po 3 podesive povratne šarke od eloksiranog aluminijuma sa uloškom od tvrde plastike koji sprečava trenje, čelicnim amortizerima udara I dihtung gumom radi smanjenja buke pri zatvaranju vrata i ugradnom okruglom bravom od nerđajućeg čelika AISI 316 sa indikatorom zauzetosti I uređajem za otvaranje u slučaju nužde. Sav okov je posebnom metodom ugrađen u jezgro kompakt ploča tako da čini ravnu površinu bez izbočina, pogodnu za brzo I jednostavno čišćenje. Na vratima toalet kabina, opciono može biti ugrađen LED indikator zauzetosti.

 

Profili I stope za fiksiranje su izrađeni od eloksiranog aluminijuma legura 6060-T5. Kompletna kompozicija je stabilizovana u gornjoj zoni preko horizontalnog profila od aluminijuma okruglog preseka (lanac) sa udubljenjem za prihvat panela. Toalet kabine su podignute od poda putem stopa standardne visine 200mm pozicionarinih samo na podeonim panelima čime se postiže efikasnije čišćenje toaleta. Stope su podesive po visini radi finog nivelisanja I uvučene su u odnosu na frontalnu ravan. Mogućnost pripreme podeonih panela za montažu prateće galanterije. Kabine se isporučuju u prefabrikovanom stanju, potpuno spremne za efikasnu montažu na licu mesta. Montira se suvim postupkom, na gotovo obradjene podloge. 

 

Završna obrada toalet kabina ESSENZIALE CHPL Toalet kabine su dostupne u osam standardnih boja (žuta, crvena, mint zelena, plava, crna, bela, svetlo siva, tamno siva) ili drugim bojama i kombinacijama boja prema zahtevu, uz proveru dostupnosti pre poručivanja. Profili I okov od aluminijuma se standardno isporučuju u silver eloksiranoj obradi.