OPERA CHPL

Pregrade za toalete OPERA CHPL samonoseće kabine pune visine od poda do plafona su proizvedene od kompaktnog visokopresovanog laminata (CHPL ploče) debljine 14mm I čvrstih aluminijumskih profila skrivenih unutar kabina.

Moguća nominalna puna visina od 2200mm do 3000mm. Konačni rezultat je kontinuirana, minimalistička spoljašnjost bez izbočina koja omogućava kreativnost kroz jedinstveni vizuelni doživljaj.

 

Tehničke karakteristike pregrada za toalete OPERA CHPL

Paneli I vrata sa završnim visokootpornim slojem kompakt laminata, fino obrađenim ivicama I zaobljenim uglovima obezbeđuju dugotrajnost I bezbednost prilikom korišćenja. Vrata na pregradama za toalete su opremljena sa po 3 podesive povratne šarke od eloksiranog aluminijuma sa uloškom od tvrde plastike koji sprečava trenje, čelicnim amortizerima udara I dihtung gumom radi smanjenja buke pri zatvaranju vrata i ugradnom okruglom bravom od nerđajućeg čelika AISI 316 sa indikatorom zauzetosti I uređajem za otvaranje u slučaju nužde. Sav okov je posebnom metodom ugrađen u jezgro kompakt ploča tako da čini ravnu površinu bez izbočina, pogodnu za brzo I jednostavno čišćenje. Opciono, pregrade za toalete mogu biti opremljene LED indikatorom zauzetosti. Vrata su visine 2100mm sa nadvratnim panelom do pune visine.

Profili I stope za fiksiranje od eloksiranog aluminijuma legura 6060-T5. Kompozicija je čvrsta I stabilna, pričvršćena samo u pod I zidove sa minimalnim zazorom u plafonu. Pregrade za toalete su podignute od poda putem stopa standardne visine 30mm čime se postiže efikasnije čišćenje toaleta. Stope su podesive po visini I uvučene su u odnosu na frontalnu ravan tako da je sa spoljasnje strane jedini vidljivi okov diskretna ugradna brava na vratima. Mogućnost pripreme podeonih panela za montažu prateće galanterije. Kabine se isporučuju u prefabrikovanom stanju, potpuno spremne za efikasnu montažu na licu mesta. Montira se suvim postupkom, na gotovo obradjene podloge. 

Završna obrada pregrada za toalete OPERA CHPL

Pregrade za toalete su dostupne u osam standardnih boja (žuta, crvena, mint zelena, plava, crna, bela, svetlo siva, tamno siva) ili drugim bojama i kombinacijama boja prema zahtevu, uz proveru dostupnosti pre poručivanja.

Profili I okov od aluminijuma se standardno isporučuju u silver eloksiranoj obradi.